A-pojk grupp 3 fortfarande inte färdigspelad

Skrivet 02 november 2013 18:17
Gruppen är långt ifrån avgjord, fortfarande återstår två matcher som kan förändra slutspelsbehörigheterna rejält. Båda matcherna är IFK Skövde HK 2 inblandade i. Första matchen spelas mot Lugi HF i Arena A kl 17.30.

IFK Skövde 2 – Lugi HF 8-17 (4-9)

Lugi startar aggressivt och med stor pondus i sitt spel, redan efter 3 minuter är ställningen 1-5 i Lugis favör. Skövde spelarna verkar smått handfallna inför anstormningen från Skåne grabbarna. Lugi mal på med sitt tunga spel och i halvtid ser det illa ut för Skövde, halvtidsresultat 4-9 i Lugi favör.

Andra halvlek fortsätter med fördel för Lugi, målen trillar in och ställningen är 4-11 2 minuter. En utvisning på en Skövdespelare efter 2.30 gör inte det hela bättre sett med hemma ögon.
3.30 kvar av matchen och den är naturligtvis avgjord, 6-14 är ju ett resultat som väl speglar matchen. Att dessutom Lugi gör 6-15 på en elegant Japan understryker bara matchbilden.
Skövde spelarna fick sig en rejäl lektion och slutresultatet blir 8-17.

Lugi vinner gruppen obesegrade och kan nog ställa till en hel del i A-slutspelet. Skövde har fortfarande chansen att bli tvåa i gruppen, men då krävs det en seger med minst 5 bollar i sista matchen mot Stenungsund i kväll kl 19.00, matchen spelas i Arena B.Kenth RudhNästa nyhet: Lokalderby i 1/8 dels finalen i A-slutspelet för B-flickor 99 i Arena A

Skrivet 02 november 2013 18:13
Som vanligt när det blir slutspel och vinna/försvinna så är det stora känslor som kommer fram. Är det dessutom en avgörande match mot en motståndare som finns i grannskapet blir det ju extra viktigt att vinna. Tibro och Skövde har naturligtvis mötts otaliga gånger med skiftande resultat. Men just idag verkar Skövde tjejerna vara det starkaste laget, med två minuter kvar av första halvlek har m... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil