A-slutspel 1/8 dels final A-flickor

Skrivet 02 november 2013 20:51
Derbyna duggar tätt i slutspelet, spelarna i Kungälv och Önnered har garanterat mötts ett antal gånger under årens lopp med varierande resultat. Heta viljor som inte vill åka hem med en förlust i bagaget mot en konkurrent på hemmaplan.

Tjejerna i Önnered har tagit ett stabilt grepp om matchen efter 6 minuter, 1-4 på resultattavlan ljuger inte. Vi får se hur de närmaste fyra minuterna utvecklar sig, en Kungälvs spelare drar på sig en två minuters utvisning och snackar till sig + två minuter. Kungälv gör dock omgående 3-4 och det blir åter liv i tillställningen. Önnered går dock till halvtidsvila i en två måls ledning, 3-5 på resultattavlan.

3-6 direkt i andra följs av Kungälvs reduceringar till 4-6 och 5-6, matchuret nu på 2 minuter.
Utvisning på en Önneredsspelare ger utrymme för Kungälv som kvitterar till 6-6 efter 3.30 och nu står verkligen matchen och väger. Trots undertalet på plan så går Önnered åter upp i ledning, men Kungälv kommer tillbaka direkt och kvitterar än en gång, klockan nu på 5.30.
Önnered åter fulltaligt och man går då omgående upp i en två måls ledning, 7-9 efter 7 minuter. Önnered rinner ifrån, leder med tre bollar samtidigt som Kungälv får ytterligare en utvisning med fyra minuter kvar att spela. En tung uppförsbacke för Kungälv och det ser ut som det blir Önnered som avancerar till kvartsfinal.
Önnered vinner matchen ganska klart till slut och slutresultatet blir 8-12 i Önnereds favör.

Kungälvs HK 1 – Önnereds HK 1 8-12 (3-5)



Kenth Rudh

Nästa nyhet: A-pojk grupp 3 fortfarande inte färdigspelad

Skrivet 02 november 2013 18:17
Gruppen är långt ifrån avgjord, fortfarande återstår två matcher som kan förändra slutspelsbehörigheterna rejält. Båda matcherna är IFK Skövde HK 2 inblandade i. Första matchen spelas mot Lugi HF i Arena A kl 17.30. IFK Skövde 2 Lugi HF 8-17 (4-9) Lugi startar aggressivt och med stor pondus i sitt spel, redan efter 3 minuter är ställningen 1-5 i Lugis favör. Skövde spelarna verkar smått handfa... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil