B flick 00 A-slutspel 1/4 Final Lillpite IF HK S-hof 6 - 8

Skrivet 01 november 2014 21:00
Ändrad 01 november 2014 21:00
Både Lillpite och S-hof kommer som grupptvåor med två segrar i bagaget. Lillpite är en ny bekantskap som nog har överraskat en och annan, vi får se om resan slutar här i kvarten eller fortsätter mot finalspel imorgon. Att S-hof finns i en kvartsfinal i A-slutspelet borde inte överraska någon med de traditioner som finns kring föreningen.

1.30 in i matchen och målskyttet är igång, S-hof står för första målet i matchen. Lillpite försöker men klarar inte att dyrka upp S-hofs försvar. Kontringsmål ger två måls ledning för S-hof och de fortsätter av bara farten och målar även i nästa anfall, 0-3 på tavlan efter 6 minuter. Lillpite startar med ett snabbt avkast som betalar sig med mål, försvarsarbetet efter ger vunnen boll med mål som följd och nu är det reducerat till 2-3 och klockan har passerat 9 minuter. S-hofs vänster nia får gå upp ganska ohotad och gör inget misstag, två måls ledning med minuten kvar till halvlek. S-hof fastställer halvtidsresultatet till 2-5.
Om Lillpite ska vara med och slåss om segern i matchen så måste man ta bort de tekniska felen och tuffa till sig i försvarsarbetet.

Tyvärr för Lillpite börjar andra som första slutade, S-hof överspelar deras försvar med mål som följd. Lillpite stoppar S-hof i deras nästa anfallsförsök och kommer med fart i sitt eget anfallsspel, elegant och enkelt manövrerar dom ut S-hof och reduceringen är ett faktum, kanske att det tände en låga av hopp för nu fungerar det riktigt bra. 4-6 på tavlan efter 3 minuters spel i andra halvan. 5 minuters måltorka vid ställningen 4-7 i S-hof favör, vem ska göra nästa må. Lillpite visar sig vara mest hungrigt just nu och har med 2 minuter kvar känning i målprotokollet. Endast en boll skiljer och vi har 6-7 på tavlan. Sista matchminuten inledd med Lillpite i anfall. Tyvärr för Lillpite så fångar S-hof upp ett felpass och kan på kontring sätta matchens sista mål fram till vinst med 2 bollar, 6-8 på resultattavlan betyder att S-hof spelar semifinal imorgon förmiddag.

Kenth RudhNästa nyhet: B Flick 00 A-slutspel 1/8 final Önnereds HK 1 Skara HF 11-3

Skrivet 01 november 2014 20:30
Två st grupptvåor som möts i 1/8 dels final i A-slutspelet. Önnered kommer med två segrar och Skara har en seger och en oavgjord. Som vanligt när det kommer till slutspel så har historien inget annat värde än som kvalificering. Matcher som måste vinnas för att få fortsätta spela har alltid en helt annan karaktär än serielunken, vi får se vilket lag som bemästrar nerverna bäst. Skara startar kr... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil