Bollstanäs SK vinner Finalen i D pojk 02

Skrivet 04 november 2012 12:35
Ändrad 04 november 2012 13:12
Bollstanäs SK gav aldrig HK Silwing/Troja någon chans i finalen för D-pojk 02. Redan efter några minuter gled initiativet över till Bollstanäs som sedan fortsatte målproduktionen i ett jämt tempo.

Starkt försvarsspel från båda lagen gör anfallsförsöken fruktlösa de första minuterna. Bollstanäs gör matchens första mål genom Linus Nichols och då är matchuret på fem minuter. Anfallet efter avslutar Silwing/Troja med en straff som Bollstanäs målvakt Philip Svedebäck räddar. Bollstanäs gör ett litet ryck i matchen med mål av Linus Nichols och Axel Abrahamsson, med 6 minuter kvar leder Bollstanäs med 3-0. Inte blir det bättre för Silwing/Troja när man åter bränner en straff. Med tre minuter kvar av matchen avgör Bollstanäs med sitt femte mål, den här gången är det Lukas Klemetz som är målskytt. Bollstanäs Lucas Rehn fastställer slutresultatet till 7-1.

Matchens lirare i Bollstanäs är Linus Nichols och i Silwing/Troja Kevin Andersson.

Bollstanäs SK – HK Silwing/Troja 7-1

Målskyttar
Bollstanäs SK: Linus Nichols 3, Lukas Källström 1, Lukas Klementz 1, Lucas Rehn 1, Axel Abrahamsson 1.

HK Silwing/Troja:
Måns Viberg 1.

Kenth Rudh
Nästa nyhet: Skuru IK 1 vinner finalen i D-flickor 02

Skrivet 04 november 2012 11:52
Skuru tog en ganska enkel seger mot Kärra, det tog en bit in i matchen innan den tog form men i och med Skurus tvåmålsledning i mitten av halvleken så var det klart. Skuru tar initiativet i matchen och har en två måls ledning efter 8 minuter, Kärra tjejerna kör fast i Skurus försvar och det blir ganska enkla avslutsförsök som Skuru avstyr. Med två minuter kvar av matchen har Skuru en säker led... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil