C-flick 02 grupp 1

HK Lidköping 2 – HK Aranäs KBA 0-6 (0-4)

Aranäs har två segrar och en oavgjord match och leder gruppen på samma poäng som Gustavsbergs IF HK 2 och dessa båda lag är klarar för A-slutspel redan innan sista omgången i gruppen. Lidköping har en match mindre spelad, men kan tyvärr inte nå A-slutspel oavsett resultatet i denna och kommande match.

Aranäs tjejer inleder målinriktat och stör Lidköping effektivt i deras anfallsförsök med många bollstölder som resultat. Tre måls ledning för bortalaget speglar väl match inledningen och då har redan Lidköpings målvakt svarat för några bra räddningar.

Halvtidsresultatet är 0-4 i Aranäs favör och sett till utvecklingen i första halvlek så kommer nog bortalaget att avgå med en säker seger.

Tjejerna i Aranäs fortsätter att störa högt upp i banan, deras utgrupperade försvar ställer till stora problem för Lidköping och det är åtskilliga anfall som stoppas innan det ens har blivit ett avslutsförsök. 0-6 står det på resultattavlan med 2 minuter kvar att spela.

Matchen slutar med borta seger med sex bollar. Lidköping kämpade heroiskt, men lyckades tyvärr inte överlista Aranäs målvakt.

Kenth Rudh