HEI Aarhus vinner Finalen i C pojkar 00

Skrivet 04 november 2012 16:15
Ändrad 04 november 2012 16:33
Aarhus tog ett stadigt grepp om matchen direkt och släppte aldrig taget. Skövde försökte men blev ganska lättlästa i sitt spel när allt handlade om avslut från nio meter. Det hela avgjordes redan under de första minuterna av matchen då Aalborgs tilläts ta en 4 måls ledning direkt.

5 minuter på matchuret och 5-1 till Aarhus och då har Fredrik Bech gjort 4 mål från sin vänsterkant för Aarhus. Erik Sääf gör sitt och Skövdes tredje mål med 6.30 på klockan- Aarhus styr och ställer på plan och Skövde spelarna har svårt att komma till. Erik Sääf gör dock vad han kan med sitt fjärde mål efter 7.15. Skövde hamnar i stort underläge och går till halvtidsvila med Aarhus i ledningen. Skövdes Jacob Modin fastställer halvtidsresultatet på en kontring i slutsekunderna, 10-6.

Andra halvlek går i samma hjulspår som första: Aarhus i ledning och Skövde som försöker skjuta sig ikapp från nio meter. Tyvärr för Skövde räcker det inte till utan Aarhus kan ganska enkelt bevaka sin ledning och vinner till slut med 17-12. Noterbart är att Erik Sääf gjorde 11 av Skövdes 12 mål.

Matchens lirare i Aarhus blev Emil Jörgensen och i IFK Skövde Erik Sääf.

HEI Aarhus – IFK Skövde blå 17-12 (10-6)

Målskyttar
HEI Aarhus: Emil Jörgensen 7, Fredrik Bech 5, Mikkel Mundus 3, Mads Lenbroch 1, Gustav Hozmris 1

IFK Skövde blå:
Erik Sääf 11, Jacob Modin 1

Kenth Rudh


Nästa nyhet: Åkersberga HK segrar i Finalen för B flickor 99

Skrivet 04 november 2012 15:31
Åkersberga vinner en mycket välförtjänt seger i B flickor 99 mot Eslövs IK. Matchen avgjordes redan i första halvlek då ledningen för Åkersberga var 5 bollar i halvtid. Eslöv försökte efter bästa förmåga, men det räckte inte till i Finalen. Åkersberga rycker snabbt till sig en tre måls ledning och Eslövstjejerna har svårt att få till det i sitt anfallsspel. När Eslöv kommer till avslut så stå... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil