I väntan på cupstart

Skrivet 29 oktober 2015 17:36

Sitter på läktaren i Arena Skövde och väntar på det som komma skall.

Stora ytan är nu ikväll delad i två planer, precis som fredag/lördag spelet i Skadevi. Enda skillnaden är att på yta A är det IFK Skövdes A-lag som tränar och de lär inte spela i helgens cup. Däremot kommer IFK Skövdes pojkar 05 under Peter Johansson och Anders Järlfors ledning att spela och de förbereder sig som bäst på yta B.

Det är alltid en spänd förväntan så här på torsdag kväll när lagen börjar strömma till och man förstår omfattningen på det man gett sig in i som funktionär. Festen startar i morgon bitti och då har vi spel i hallar över hela Skövde samt i Tibro.

Jag hoppas att även du som inte är direkt involverad i turneringen tar dig tid och besöker någon hall. Den underhållning som det bjuds på av unga entusiastiska handbollsspelare är väl värd att offra lite ledighet på.

Text: Kenth Rudh

Nästa nyhet: Ändringar 2015-10-29

Skrivet 29 oktober 2015 14:11
A-pojkar 9900 Grupp 2 Anderstorp utgår, gruppen lottas om till dubbelmöte B-slutspel 4:a gr 2 utgår Grupp 4, ändrade tider lördag B-flickor 02 Grupp 4 IK Baltichov utgår, gruppen lottas om till dubbelmöte B-slutspel 4:a gr 4 utgår Ändrade matcher i B-slutspelet C-flickor 04 Grupp 7, ändrade tider fredag Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil