Ännu en tajt semifial

Skrivet 03 november 2013 09:02
Mötet mellan Kärra HF 1 och Danska HEI i semifinalen för C-flickor 02 blev precis så jämn som en avgörande match innan final ska vara.

HEI för matchen och ligger före i målprotokollet större delen av matchen. HEI har möjlighet att gå upp i en tremåls ledning med fyra minuter kvar, men Kärra målvakten räddar straffen på ett förtjänstfullt sätt. Som vanligt i handboll går det fort, ny straff men den här gången för Kärra som förvaltar den på bästa sätt. Med två minuter kvar på matchuret så leder HEI med en boll och matchen är långt ifrån avgjord. Sista minuten startar med Kärra i anfall, tyvärr blir det ett tekniskt fel och HEI får chansen att avgöra slutligt. Missat skott och anfall för Kärra som leder fram till straff med 20 sekunder kvar. Målvaktsräddning från HEI målvakten och matchen är avgjord.

Kärra HF 1 – HEI 7-8

HEI spelar final kl 10.40 och möter där IK Baltichov som slog Eslövs IK i sin semi.

Kenth Rudh

Nästa nyhet: Dagens första match i Arena A blev en jämn tillställning

Skrivet 03 november 2013 08:33
Semifinalen i A-slutspelet för C-pojkar 02 mellan IF Swithiod och Norrköpings HK såg tidigt ut att gå i Norrköpings favör. Swithiod kom dock tillbaka med besked och det blev en jämn och oviss tillställning in i det sista. Lagens målvakter spelade en avgörande roll för match utvecklingen då båda presterade ett spel i den högre skolan. Med 2 sekunder kvar får Swithiod en frikast från nio meter s... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil