Skara räckte inte till mot Eslöv

Skrivet 02 november 2013 14:57
Ändrad 02 november 2013 15:00
Eslövs IK – Skara HF Lila 10-2 (4-1) C-flick 02 grupp 1

Med ett stort publikstöd i ryggen för båda lagen inleds matchen i ett högt tempo. På Läktarna verkar redan Eslövs supportrar ha tagit ett starkt grepp över händelserna och på planen inleder Eslövs tjejern med att omgående gå upp i en tvåmåls ledning.
Skara kämpar emot bra men lyckas inte hålla Eslövstjejerna stången, halvtidsresultatet är 4-1 till Eslöv.Eslöv tar ett fast grepp och punkterar i princip matchen under andra halvans första minuter då man gör två snabba mål. Skara tjejerna kämpar frenetiskt men har stora problem att forcera Eslövs försvarsmur, när man väl lyckas så stoppar målvakten de flesta försöken på ett utmärkt sätt.
På slutet av matchen rinner siffrorna iväg och Eslöv tar en kassaskåpsäker seger, stöttade av en massiv hejarklack som aldrig ville tystna. Slutsiffrorna skrevs till 10-2.

Kenth Rudh


Nästa nyhet: C-flick 02 grupp 1

Skrivet 02 november 2013 13:25
HK Lidköping 2 HK Aranäs KBA 0-6 (0-4) Aranäs har två segrar och en oavgjord match och leder gruppen på samma poäng som Gustavsbergs IF HK 2 och dessa båda lag är klarar för A-slutspel redan innan sista omgången i gruppen. Lidköping har en match mindre spelad, men kan tyvärr inte nå A-slutspel oavsett resultatet i denna och kommande match. Aranäs tjejer inleder målinriktat och stör Lidköping e... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil