Kärra vinner Finalen för B flick 02

Kärra vinner en komfortabel seger. Gustavsberg hamnade på efterkälken redan i inledningen och aldrig riktigt med i matchen.

Matchens inledning domineras av Kärra som genom snabba omställningar får ganska enkla mål, fem minuter spelade och vi har Kärra i en fyra måls ledning, 3-7 på tavlan. Gustavsberg verkar kämpa förgäves, Kärra springer gång på gång rätt igenom motståndarnas försvar. Med 10 minuter spelade leder Kärra med 10 bollar, 3-13 på tavlan. Det vill nog till om Gustavsberg ska ha något att säga till om när det gäller segern. Kanske finns det något motmedel at ta fram nu i pausvilan. Men 5-14 på resultattavlan talar sitt tydliga språk.

Gustavsberg tar mer plats i andra halvlek, men har svårt att få sina avslut på mål vilket hela tiden skapar snabba spelomställningar för Kärra. Matchen är ju naturligtvis avgjord sedan länge och nu har vi ställningen 7-19 med tre minuter kvar av matchen.

Alla väntar på slutsignalen och spelkvalitén från båda lagen sjunker markant.
Kärra vinner en mycket övertygande seger i en match som man har dominerat från första till sista minuten.
Slutresultatet skrivs till 8-22.

Matchens lirare: Gustavsberg: Kaja Stojikovic Kärra: Nelise Andersson

Priserna från Svenska Cuptouren

Gustavsbergs IF HK 2 – Kärra HF 1 8 - 22 (5-14)

Målskyttar

Gustavsberg: Kaja Stojikovic 4, Adina Petersen 2, Filippa Andersson 1, Matilda Broqvist 1.

Kärra: Charite Mumbongo 7, Nelise Andersson 5, Jennifer Johansson 5, Ella Larsson 2, Matilda Antonsson 2, Ida Hesselbäck 1.

Segrarintervju:

Se finalen:

Kenth Rudh