Domarna får ett nytt kort

Skrivet 31 oktober 2018 16:43

Även under årets Skadevi Handbollscup delas "Grönt kort" ut. Det är ett Fair Play-pris som delas ut till en spelare i vardera lag som under matchen utmärkt sig på ett schyst sätt. Nytt för i år är att det är domarna som utser vilka spelare som ska tilldelas de gröna korten.

Fair Play är viktigt för oss i IFK Skövde Handboll och Skadevi Handbollsup. Syftet med Grönt Kort är att lyfta fram goda föredömen inom ungdomshandbollen. I samtliga matcher under cupen kommer gröna kort att delas ut. Det är domarna som delar ut det gröna kortet till en spelare i vardera lag som levt upp till kriterierna för Grönt Kort.

Det som utmärker en Fair Play-spelare kan vara att spelaren till exempel uppträder på ett bra sätt, peppar sina medspelare och tackar både motståndare och domare efter matchen. De spelare som tilldelas de gröna korten deltar sedan i utlottningen av en Ipad och 20 biobiljetter.

Klicka här för mer information om Grönt Kort

Skadevi Handbollscup

Nästa nyhet: Ändringar 2018-10-30

Skrivet 30 oktober 2018 09:20
P10 Ny lottning kommer att ske pga. urdragningar. Inga nya starttider för lagen P11 Grupp 6 och 7 omlottas till dubbelmöte Grupp 5 ny tid lördag P12 Alingsås vit-Uppsala ny tid fredag Nytt B-slutspel P13 Grupp 3 ny tid lördag P14 Grupp 1 omlottad till dubbelmöte Grupp 4 omlottad till dubbelmöte Grupp 3 tidsjusteringar fredag Grupp 5 tidsjusteringar lördag Nytt B-slutspel F11 Tidsjusteringar A ... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil