Eslöv vinner Finalen DP04

Skrivet 02 november 2014 12:31
Ändrad 02 november 2014 13:30
Eslöv blev för svåra för Skövdes D pojkar 04, matchen var jämn de första minuterna men sedan tog Eslöv över tillställningen. Bättre organiserat spel och större spelskicklighet fällde avgörandet och Eslöv vinner mycket välfötjänt.

Skövde inleder målskyttet genom Linus Gustafsson och Eslövs Harald Sköld svarar direkt, resultattavlan säger 1-1 efter 1.30. Eslöv skruvar upp tempot ordentligt och med två snabba mål har vi 3-1 med matchuret på fem minuter. Eslövs Hjalmar Holm ökar på ledningen på en kontring, men två kvicka reduceringar kommer genom Skövdes Linus Gustafsson, 4-3 på tavlan. Eslöv trycker på och fortsätter att producera framåt, fem minuter kvar att spela och vi har en fyra måls ledning för Eslöv, 7-3 på resultattavlan. Eslövs Albin Wassholm gör de två avlutande målen på kontring och fastställer slutresultatet till 9-3.

Eslövs HF – IFK Skövde HK 3 9 - 3

Målskyttar
Eslöv: Harald Sköld 3, Hjalmar Holm 2, Albin Wassholm 2, Linus Lennartsson 1, Johannes Olofsson 1.

Skövde: Linus Gustafsson 3.
Kenth Rudh


Nästa nyhet: Önnered vinner Finalen för DF04

Skrivet 02 november 2014 12:03
Önnered vinner till slut en säker seger, men det krävdes förlängning för att skilja lagen åt. Om det var Önnereds utgrupperade försvarsspel som fällde avgörandet får andra bedöma, men det gav många stulna bollar som resultat och det är bollinnehav som genererar mål framåt. En intressant match med turneringens yngsta åldersgrupp inblandade och två helt skilda försvarsspel. Kärra spelar ett trad... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil