Fjellhammer IL1 vinner Finalen i B pojk 02

Skrivet 01 november 2015 14:39
Ändrad 02 november 2015 23:40

Fjellhammer vinner en tät match mot Silwing/Troja. Matchen verkade avgjord tidigt men Silwing/Troja kom tillbaka och hade läge för oavgjort o förlängning i slutminuten men orkade inte komma till avslut.

Två lag med olika spelstil som möts, Silwing/Troja spelar ett finurligt spel kryddat med tekniska finesser medan Fjellhammer har ett mer fysiskt spel med starkt skytte. Efter sju minuter är det Fjellhammers spel som har betalat sig bäst, 3-7 på tavlan visar detta tydligt.
Silwing/Troja tar ett tag och närmar sig i målprotokollet, men Fjellhammer svarar direkt och vi har 7-11 i paus. Silwing/Troja visade ett kraftfullare spel tidvis och det betalade sig bra, får se om de orkar fullfölja detta i andra.

Silwing/Troja byter försvarsspel i andra och spelar mycket offensivt, det blir rörigt på plan med mycket tappade bollar. Silwing/Troja kryper sakta men säkert närmare och har reducerat till 13-15 med sex minuter kvar. Fjellhammer har problem med motståndarnas linjespelare som öser in mål, vi får se om dom lyckas stå emot, just nu reducerat till 17-18 med 1.30 kvar att spela. En minut kvar och Silwing/Troja är i anfall. Fjellhammer står emot anstormningen och vinner med två bollar, 17-19 blir slutresultatet.Matchens lirare: Silwing/Troja Axel Skoog och Fjellhammer Thomas Linder

Priserna från Svenska Cuptouren

HK Silwing/Troja 2 – Fjellhammer IL 1 17 - 19 (7-11)

Målskyttar
Silwing/Troja: Axel Skoog 9, Joakim Lindahl 3, Tindra Balczar 2, Robin Sanderhem 2, Elsa Kjellgren 1.

Fjellhammer: Henrik Jeunaker 7, Thomas Linder 6, Goran Firozyar 2, Edward Kling 2, Spelare nr 17 2.

Vinnarintervju:


Se finalen:Kenth Rudh


Nästa nyhet: Nina ägnar flera dygn åt mat på Skadevi

Skrivet 01 november 2015 14:12
Nina Larsson och Caroline Aspenbäck serverar hundratals portioner av spagetti och köttfärssås. Nina Larsson jobbar normalt i skolmatsalen på Vasaskolan och där finns hon också under hela Skadevi cup. -Den här handbollscupen är något alldeles extra och jag vill inte missa att vara med, berättar Nina. Hon bor i Hjo med torsdagen innan cupstart installerade hon sig i Skövde och på Vasaskolan har... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil