Grönt kort till matchens fair play-spelare

Skrivet 27 oktober 2017 16:08
Ändrad 28 oktober 2017 12:57
Skadevi Handbollscup inför "Grönt kort" som ett fair play-pris till en spelare i vardera lag som under matchen som utryckt sig på ett schyst sätt.

Fair Play är viktigt för oss i IFK Skövde Handboll och Skadevi Handbollsup. Syftet med Grönt Kort är att lyfta fram goda föredömen inom ungdomshandbollen. I samtliga matcher under cupen kommer gröna kort att delas ut. Det är ledare i respektive lag som delar ut det gröna kortet till en av spelarna i motståndarlaget som levt upp till kriterierna för Grönt Kort.

Det som utmärker en fair play-spelare kan vara att spelaren till exempel uppträder på ett bra sätt, peppar sina medspelare och tackar både motståndare och domare efter matchen. De spelare som tilldelas de gröna korten deltar sedan i utlottningen av en Ipad och 20 biobiljetter.

Klicka här för mer information om Grönt Kort

Skadevi Handbollscup

Nästa nyhet: Från bondgården till Skadevi Cup

Skrivet 25 oktober 2017 16:45
Det börjar att dra sig ihop inför Skadevi Handbollscup 2017. En person som gör sitt första år i Skadevi Cup-ledningen är Peter Larsson. Vi tog tempen på den före detta bonden från Kvänum som nu tar plats i ledningsgruppen under Skadevi Handbollscup. Vem är du för dem som inte vet vem du är? - En före detta "bonne" från Kvänum. Utbildning Lantmästare. Flyttade till Skövde år 2000. Jobbar på Var... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil