HK Aranäs 2 vinner Finalen i C pojk 03.

Aranäs är överlägsna i finalen mot RP, större tyngd och bättre skytte fällde avgörandet tidigt i matchen. RP killarna slet och kämpade men kunde inte rubba Aranäs.

Aranäs startar i ett högt tempo och drar iväg med tre mål direkt, RP se lite chockade ut men hämtar sig snabbt och vi har 2-4 på resultattavlan efter fem minuter. Aranäs fortsätter med sitt lite tyngre anfallsspel med bra skytte som RP inte kan stå emot. När RP sen kommer i anfall har de svårt att komma igenom den försvarsmur som Aranäs sätter upp. Vi har spelat 10 minuter och vi har 2-7 på tavlan i Aranäs favör.

I halvtid har vi 2-9 på resultattavlan.

Andra halvlek blir en repris på första med Aranäs i förarsätet och ett kämpande RP som har stora problem att överlista motståndarnas försvar. Med fyra minuter kvar att spela leder Aranäs med 8 bollar och den här matchen är avgjord sedan länge. All heder åt RP killarna som inte ger upp eller tappar humöret trots det hopplösa läget.

Slutresulatet blir 6-13.

Matchens lirare: Linköping Lucas Ahlström och Aranäs Alexander Lindén

RP IF Linköping 1 – HK Aranäs 2 6-13 (2-9)

Målskyttar

RP: Lucas Ahlström 3, Simon Gustavsson 1, Linus Wikberg 1, Filip Nygren 1.

Aranäs: Richard Gersson 4, Jacob Hellström 3, Albin Svensson 1, Hugo Furberg 1, Anton Kakko 1, Arvid Ekman 1, Ludvig Söderbaum 1, Markus Ringdahl 1.

Segrarintervju:

Se finalen:

Kenth Rudh