HK Aranäs 2 vinner Finalen i C pojk 03.

Skrivet 01 november 2015 17:42
Ändrad 02 november 2015 21:54

Aranäs är överlägsna i finalen mot RP, större tyngd och bättre skytte fällde avgörandet tidigt i matchen. RP killarna slet och kämpade men kunde inte rubba Aranäs.

Aranäs startar i ett högt tempo och drar iväg med tre mål direkt, RP se lite chockade ut men hämtar sig snabbt och vi har 2-4 på resultattavlan efter fem minuter. Aranäs fortsätter med sitt lite tyngre anfallsspel med bra skytte som RP inte kan stå emot. När RP sen kommer i anfall har de svårt att komma igenom den försvarsmur som Aranäs sätter upp. Vi har spelat 10 minuter och vi har 2-7 på tavlan i Aranäs favör.

I halvtid har vi 2-9 på resultattavlan.

Andra halvlek blir en repris på första med Aranäs i förarsätet och ett kämpande RP som har stora problem att överlista motståndarnas försvar. Med fyra minuter kvar att spela leder Aranäs med 8 bollar och den här matchen är avgjord sedan länge. All heder åt RP killarna som inte ger upp eller tappar humöret trots det hopplösa läget.

Slutresulatet blir 6-13.

Matchens lirare: Linköping Lucas Ahlström och Aranäs Alexander LindénRP IF Linköping 1 – HK Aranäs 2 6-13 (2-9)

Målskyttar
RP: Lucas Ahlström 3, Simon Gustavsson 1, Linus Wikberg 1, Filip Nygren 1.

Aranäs: Richard Gersson 4, Jacob Hellström 3, Albin Svensson 1, Hugo Furberg 1, Anton Kakko 1, Arvid Ekman 1, Ludvig Söderbaum 1, Markus Ringdahl 1.

Segrarintervju:


Se finalen:Kenth Rudh

Nästa nyhet: Vinst för IFK Skövde HK 1 i A-pojksfinalen!

Skrivet 01 november 2015 17:02
Skövde tar ett klart grepp över matchen direkt i inledningen, med högt tempo och distinkta avslut lämnar man Önnered ohjälpligt efter. Tempot gick ner efter hand men Önnered hade inget att sätta emot. Fem minuter spelade och vi ser en tuff drabbning med stenhårt försvarsarbete från båda lagen, Skövde har dock klarat av detta på bästa sätt och har dragit ifrån till en tre måls ledning, 1-4 på t... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil