HK Silwing/Troja vinner Finalen för C pojk 04

Skrivet 01 november 2015 16:25
Ändrad 02 november 2015 21:58

HK Silwing/Troja tar ett tag om matchutvecklingen i slutet av första halvlek och låter inte H 43 komma med i matchen på allvar resten av speltiden. H 43 kämpade och slet men lyckades inte hänga med när Silwing/Troja drog upp tempot.

Sexminuter på matchuret och H 43 har ryckt åt sig en ledning med två bollar, 4-2 på tavlan. Kan Silwing/Troja få bort sina tekniska fel så har vi snart en jämn tillställning. Så blev det och kvitterat till 4-4, matchen står verkligen och väger just nu. Tre minuter kvar av halvleken. Silwing/Troja tar initiativet de sista minuterna i halvleken och går till pausvila i en tre måls ledning, 4-7 på resultattavlan. H 43 får försöka hitta tillbaka till sitt inledande spel, annars glider nog den här matchen helt över till Silwing/Trojas fördel.

Andra halvlek startar som första slutade, H 43 kämpar men har svårt att komma igenom Silwing/Trojas försvar. Avståndet i målprotokollet växer, 18 minuter spelade och det står 5-10 i Silwing/Trojas favör. Det ska nog villa till ganska mycket om H 43 ska lyckas vända på detta, just nu finns det inget som talar för att så ska ske.

Två minuter kvar och Silwing/Troja går mot en mycket säker seger. H 43 har försökt dyrka upp motståndarförsvaret men inte lyckats i tillräcklig omfattning.

Slutresultatet skrivs till 7-12.

Matchens lirare: H 43 Filip Pejanovic och Silwing/Troja Axel Andersson.


H 43 Lund 2 – HK Silwing/Troja 7 - 12 (4-7)

Målskyttar
H 43: Wilmar Borg 4, Filip Pejanovic 2, David Bondesson 1.

Silwing/Troja: Olle Gransten 7 , Axel Andersson 5


Segrarintervju:

Se finalen:


Kenth Rudh

Nästa nyhet: Skövde HF 1 vinner Finalen för A flick 99/00

Skrivet 01 november 2015 16:08
Skövde vinner till slut en ganska enkel seger efter ledning från start. Torslanda försökte men hade inte styrkan eller tekniken att rå på motståndarna. Fem minuter på matchklockan och Skövde har gått upp i en tre måls ledning, mycket beroende på ett lysande samarbete mellan nio meter och linjespelaren Anna Dahlström som gjort tre av målen, ställningen 1-4 på tavlan. 12 minuter in i matchen och... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil