HK Silwing/Troja vinner Finalen för C pojk 04

HK Silwing/Troja tar ett tag om matchutvecklingen i slutet av första halvlek och låter inte H 43 komma med i matchen på allvar resten av speltiden. H 43 kämpade och slet men lyckades inte hänga med när Silwing/Troja drog upp tempot.

Sexminuter på matchuret och H 43 har ryckt åt sig en ledning med två bollar, 4-2 på tavlan. Kan Silwing/Troja få bort sina tekniska fel så har vi snart en jämn tillställning. Så blev det och kvitterat till 4-4, matchen står verkligen och väger just nu. Tre minuter kvar av halvleken. Silwing/Troja tar initiativet de sista minuterna i halvleken och går till pausvila i en tre måls ledning, 4-7 på resultattavlan. H 43 får försöka hitta tillbaka till sitt inledande spel, annars glider nog den här matchen helt över till Silwing/Trojas fördel.

Andra halvlek startar som första slutade, H 43 kämpar men har svårt att komma igenom Silwing/Trojas försvar. Avståndet i målprotokollet växer, 18 minuter spelade och det står 5-10 i Silwing/Trojas favör. Det ska nog villa till ganska mycket om H 43 ska lyckas vända på detta, just nu finns det inget som talar för att så ska ske.

Två minuter kvar och Silwing/Troja går mot en mycket säker seger. H 43 har försökt dyrka upp motståndarförsvaret men inte lyckats i tillräcklig omfattning.

Slutresultatet skrivs till 7-12.

Matchens lirare: H 43 Filip Pejanovic och Silwing/Troja Axel Andersson.

H 43 Lund 2 – HK Silwing/Troja 7 - 12 (4-7)

Målskyttar

H 43: Wilmar Borg 4, Filip Pejanovic 2, David Bondesson 1.

Silwing/Troja: Olle Gransten 7 , Axel Andersson 5

Segrarintervju:

Se finalen:

Kenth Rudh