Iakttagelser från läktaren - söndag morgon

Klockan är 8 och jag tittar ut över en fullstor handbollshall med utdragna läktare här på Arena Skövde. Det är en avsevärd skillnad både som åskådare och spelare att komma in i Arenan idag. De två cupdagarna som har spelats har bjudit på delad hall med två spelplaner och en liten läktardel. Som spelare måste det kännas häftigt att få spela på en ”riktig” arena med ett massivt stöd från läktarna runt om.
Vi inleder dagen med en semifinal i BF 01 mellan IK Sävehof och Fjellhammer IL. Vi har ytterligare en semi i BF 01 och två 1/4 finaler i AP 9900 innan finalerna drar igång.

Första finalmatchen är BF 01 kl 11.00 och Skadevi Cup Handboll 2015 avslutas med finalen för CF 03 som startar kl 17.45. Då har det totalt spelats 715 matcher i årets cup.

I den inledande semifinalen i BF 01 vann Fjellhammer med fem, norskorna är därmed klara för Final kl 11.00. De får möta Skövde HF som slog Aranäs i sin semifinal.

Välkommen till Arena Skövde och följ dramatiken i finalerna och den stämning som alltid är i Arena Skövde under Skadevi Cup Handboll.

Kenth Rudh