Dagens finaler i Skadevi Cup kommer att direktsändas i webb-tv.

Skrivet 01 november 2015 08:47
Ändrad 01 november 2015 08:49

Här kommer en glad nyhet till alla handbollsälskare: Morgondagens finaler i Skadevi Cup kommer att direktsändas i webb-tv.

Skadevi Cup i Skövde är en av Sveriges största handbollsturneringar med många av landets bästa ungdomslag. Drygt 300 lag är med och cupen spelas i tolv hallar runt om i Skövde samt i Tibro.

I morgon spelas tio finaler i Arena Skövde med början 11.00. I den första finalen avgörs vilket lag som vinner B-flickor 01. Den sista finalen börjar 17.45 och då är det C-flickor 03 som avslutar hela cupen.

I direktsändningen kommer ni bland annat att få höra IFK Skövdes A-lagstränare Patrik Liljestrand som är en av experterna i sändningen.

Följ sändningen här.

Nästa nyhet: Iakttagelser från läktaren - söndag morgon

Skrivet 01 november 2015 08:38
Klockan är 8 och jag tittar ut över en fullstor handbollshall med utdragna läktare här på Arena Skövde. Det är en avsevärd skillnad både som åskådare och spelare att komma in i Arenan idag. De två cupdagarna som har spelats har bjudit på delad hall med två spelplaner och en liten läktardel. Som spelare måste det kännas häftigt att få spela på en riktig arena med ett massivt stöd från läktarna ... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil