Med hänsyn till Coronapandemin är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen. Våra deltagares och funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet.

Vi arbetar nu med planering och anpassning av Skadevi Handbollscup 2022 för att kunna genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Handbollsförbundets riktlinjer och rekommendationer.

Vi följer löpande utvecklingen och om det kommer nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, publiceras ny information här samt via mail för alla anmälda lag.

IFK Skövde HK och vi i Skadevi Handbollscup-organisationen ser fram emot att få välkomna er till Skövde i höst. Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt, så att ni ska få en bra helg med många fina handbollsminnen.

Vad händer om cupen blir inställd?
Om vi tvingas ställa in Skadevi Handbollscup 2022 som ett resultat av rådande omständigheter kring COVID-19 kommer naturligtvis samtliga lag få inbetalda avgifter återbetalda.