Vill Du hjälpa till under Skadevi Handbollscup?

Skrivet 10 oktober 2017 20:17
Ändrad 10 oktober 2017 20:21

Den 3-5 november fylls Skövde åter av gäster tack vare Skadevi Handbollscup. Lag från Sverige samt andra no

rdiska länder fyller våra skolor, hallar och hotell.

Vi hoppas att Du vill vara med och göra den 41:a upplagan av Skadevi Handbollscup 2017 till den handbollsfest som den brukar att vara.

Det finns en mängd olika funktioner att fylla och välja mellan och alla är lika viktiga för cupens genomförande och betyder alla mycket för våra gästers upplevelse.

Oavsett om du är en av dem som gjort de tidigare 40 upplagorna av turneringen möjliga, eller om det blir första gången nu, så välkomnar vi dig gärna in i gemenskapen.

Kontakta oss o

m du är intresserad och berätta vad du kan tänka dig för insatsområde och vilka dagar samt tider du kan tänka dig tillsammans med ett mobilnummer och en e-postadress. Det kan vara att bemanna i en skola, ett sekretariat, i en kiosk, i cupcentrat eller i transportgruppen. En insats du tycker är rolig och intressant för att bidra till en ny lyckad upplaga.

Om Du har några funderingar eller vill anmäla dig för att arbeta under cupen - kontakta oss på

marknad@ifkskovdehandboll.com

Hälsningar

Tävlingsledningen
Skadevi Handbollscup

Nästa nyhet: Fullt i klasser

Skrivet 04 oktober 2017 12:40
Nu har vi fyllt alla platser i klasserna nedan i årets upplaga av Skadevi Handbollscup. Flickor 01/02 fullt Flickor 03 fullt Flickor 04 fullt Flickor 05 fullt Flickor 06 fullt Flickor 07 fullt Pojkar 01/02 fullt Pojkar 03 fullt Pojkar 04 fullt Pojkar 05 fullt Pojkar 06 fullt Pojkar 07 fullt Det finns fortfarande möjlighet för lag att anmäla sitt intresse. Hör av er via mail till oss så sätter ... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil