Nu är årets turnering igång

Skrivet 01 november 2013 13:09
Äntligen efter långt planerande är årets turnering igång. Vi har cirka 300 lag till start i turneringen. Så här vid lunchtid på fredagen har redan 80 matcher spelats. Ni kan alla följa alla resultat och matcher via antingen våran app eller via hemsidan.

Missa inte ikväll 18:00 och imorgon 11:00 för alla deltagande lags ledare så kommer landslagsspelaren och handbollsproffset Jonas Källman att hålla en mycket insirerande föreläsning. Detta är kostnadsfritt.

Missa heller inte Viktor Ljungströms bilder från turneringen. Nytt för i år är att Viktor laddar upp bilderna till nätet automatiskt nör han tar dem. Detta för att ni som inte följer turneringen på plats ska kunna se bilder så fort som möjligt.

Nästa nyhet: B-pojkar 99 B-slutspel

Skrivet 30 oktober 2013 18:20
Vi har upptäckt ett fel i B-slutspelet för Pojkar 99. Vi har flyttat B-finalen från Rydshallen till Gustaf Dalenskolan där semifinalerna spelas. Finalen spelas 11:15. vilket innebär att lagen som går till final varken behöver byta hall inför finalen och spelar finalen tidigare än planerat. Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil