Olycka på E20 ställer till det

Skrivet 04 november 2016 09:19

En trafikolycka mellan Alingsås och Vårgårda ställer till det för Skadevi Cup. Det är en tankbil som ligger på vägen och stoppar all trafik norrut.

Flera klubbar sitter fast på vägen, bland dom Alingsås HK, HK S-hof, IK Sävehof och Önnereds HK.- Prognosen är att E20 skall vara öppen vid lunchtid, säger Skadevis tävlingsledare Henrik Berggren.

Några av lagen som nu sitter fast på vägen skulle ha spelat sina första matcher i turneringen klockan 10.30 och 11.00. Matcher som nu måste flyttas.

- Problemet är att vi inte ha några luckor i hallarna att stoppa in de här matcherna i, men vi jobbar för att kunna hitta en lösning, säger Mikael Samuelsson som är ansvarig förtävlingsprogrammet.

Lennart Persson

Nästa nyhet: Olycka på E20 ställer till det

Skrivet 04 november 2016 09:16
En trafikolycka mellan Alingsås och Vårgårda ställer till det för Skadevi Cup. Det är en tankbil som ligger på vägen och stoppar all trafik norrut. Flera klubbar sitter fast på vägen, bland dom Alingsås HK, HK S-hof, IK Sävehof och Önnereds HK. - Prognosen är att E20 skall vara öppen vid lunchtid, säger Skadevis tävlingsledare Henrik Berggren. Några av lagen som nu sitter fast på vägen skulle ... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil