Robert Lechte i shoppen

Skrivet 30 oktober 2015 13:40
Ändrad 30 oktober 2015 13:41I Arena Skövdes foaje möter vi IFK Skövde-målvakten Robert Lechte i försäljningstagen.

- Här finns massor av fina grejer att köpa – allt från skor till kepsar, säger Robban och försöker ”kränga” några saker till Peter Gustafsson – en av ledarna från Mariestads AIF.

- Innan Skadevi är över kan det nog bli så att man gör en och annan affär, säger Peter.

För Mariestads AIF betyder medverkan i Skadevi mycket. Tyvärr finns det ju ingen seniorhandboll i Mariestad för tillfället.

- Det är synd för ungdomarna behöver givetvis några äldre att se upp till. Nu är vi ändå igång på ungdomssidan så det finns kanske ändå hopp för framtiden, säger Peter som också ser att det sker ut utökat samarbete mellan klubbarna i området.

- Alla kan ju inte ha lag på toppnivå, men hjälps klubbarna åt kan vi i varje fall komplettera breddverksamheten med lag på högre nivå, säger Peter och ger sig iväg för att matcha ”sitt” MAIF-lag.

Text och foto: Bengt Andersson

Nästa nyhet: Iakttagelser från läktaren fredag

Skrivet 30 oktober 2015 13:19
Sitter på VIP läktaren i Arena Skövde i en position där jag ser två matcher samtidigt. På plan A spelar B flick 02 och vi har Sävehof som möter HK Lidköping. Plan B har match i C flick 03 mellan HK Alingsås 2 och Skara HF 1. Alingsås rycker snabbt till ledning, efter 5 min har vi 3-0 på tavlan. Plan A bjuder på en jämnare tillställning hittills, 1-1 på tavlan främst beroende på duktiga målvakt... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil