Skaraborgsderby i B-flick 99

Skrivet 03 november 2012 16:46
Ändrad 03 november 2012 16:51
I B-slutspel 1/8 final möts Falköpings AIK HK och Skara HF,spelplats Arena Skövde hall A.

Derbystämningen infann sig aldrig då Skaras tjejer var alltför överlägsna i sitt spel. Det var mycket tydligt att Skara laget har betydligtfler träningar i kroppen då bollkontroll och spelförståelse var av en annankaliber. Kämpaglöden var det dock inget fel på, Falköpingstjejerna var väl såengagerade och slet matchen igenom.
Slutresultatet blir 15-4 till Skara HF, vilket betyder att de spelarkvartsfinal mot HK S-hof klockan 20:30 i kväll i Arena A.

Två spelare måste nämnas och det är Skaras båda mittniorCaroline Lundberg och Maja Thörn. Båda tjejerna visar upp ett mycket varieratspel och är duktiga både i sina avslut och att sätta medspelarna i läge. Skabli intressant att följa tjejerna i kommande Skadevi Cup.

Kenth Rudh

Nästa nyhet: Nedslag på O'Learys

Skrivet 03 november 2012 15:01
Under vårt besök på O'Learys Bowling, i Arena Skövde, träffar vi tvillingarna Axel och Gustav. De spelar handboll i Tyresös pojkar födda -01. Mellan matcherna laddar de batterierna med bowling och absolut inget godis säger de i kör. Det är första gången de är på Skadevi Cup och tycker att det är väldigt bra motstånd. På deras positiva inställning verkar det som att det kan bli återkommande bes... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil