#viställerupp - Fair Play

Under årets Skadevi Handbollscup kommer det att delas ut "Blåa kort". Det är ett Fair Play-pris som delas ut till en spelare i vardera lag som under matchen utmärkt sig på ett schyst sätt.

Tidigare har dessa kort gått under benämningen "Grönt kort". Till i år kände vi att vi ville följa våra egna färger och väljer självklart den blåa färgen. Fair Play är viktigt för oss i IFK Skövde Handboll och Skadevi Handbollsup. Fair Play-priset som även vi har valt att benämna #viställerupp - Matchens Schysta Lirare är en del av #viställerupp. Detta är ett sätt för oss att kommunicera de positiva värden som handbollen står för. I samtliga matcher under cupen kommer #viställerupp - Matchens Schysta Lirare-kort att delas ut. Det är domarna som delar ut det blåa kortet till en spelare i vardera lag som levt upp till kriterierna för #viställerupp - Matchens Schysta Lirare.

Det som utmärker en Fair Play-spelare kan vara att spelaren till exempel uppträder på ett bra sätt, peppar sina medspelare och tackar både motståndare och domare efter matchen. De spelare som tilldelas de #viställerupp - Matchens Schysta Lirare-korten deltar sedan i utlottningen av en Ipad och 20 biobiljetter.

Klicka här för mer information om #viställerupp - Matchens Schysta Lirare

Skadevi Handbollscup